O nama - popis

30.12.2023.

Nakon duže stanke, nešto zbog korone, nešto zbog drugih razloga, održan je tradicionalni Novogodišnji klupski turnir za prijelazni pehar. Nastupilo je rekordnih 18 članova u apsolutnoj kategoriji na ispadanje najslabijim rezultatom. Najmlađi su se hrabro držali i ostali u konkurenciji skoro do kraja, tako da je Megi, inače 13-o godišnjakinja ušla u finale sa svojim trenerom Lučić Ištvanom, koji se trebao dobro potruditi i sačuvati ugled 😂, te sa skorom 28-26 osvojio pehar. Naravno, bilo je za piti i jesti, kako priliči ovakvim prigodama. Treba pohvaliti i roditelje, koji su pridonijeli kolačima i pićem.

Facebook

15.05.2023.

Malo nas je snimala Televizija Student.
Pogledajte njihov prilog, te se pridružite dobroj ekipi i odličnom društvu.

03.05.2023.

U O.Š. Ivana Mažuranića u Dubravi-Zagreb održan je dan sporta. Uz ostale sportove i naš klub pridonio toj lijepoj manifestaciji i upoznao djecu sa našim sportom. Interes je bio veliki, čak je i ravnatelj pokušao nategnuti luk, naravno bezuspješno. Kad je publika vidjela kako naše cure sa lakoćom barataju sa lukom,mnogi su probali samo nategnuti, jer pucanja nije bilo, pa su bili iznenađeni da to baš i nije lako kako izgleda. Sportska televizija se najduže zadržala kod nas i napravila dosta dugački interviju sa curama.

01.05.2023.

Članovi kluba koji su ostali u Zagrebu, iskoristili su za jedno lijepo druženje ovaj lijepi dan. Tradicionalna proljetna roštiljada i ujedno proslava veeeeelikih Blažinih 18 god 🎂

Facebook

27.11.2022.

Povodom 50 g. kluba, organizirana je zvanična proslava uz zakusku, piće i prekrasnu tortu, za članove kluba i goste iz zagrebačkih klubova. Počastio nas je svojim prisustvom i tajnik Zagrebačkog streličarskog saveza g. Vladimir Sukser, s obzirom da je predsjednica bila opravdano zauzeta, ali nam je iskreno čestitala lijepi jubilej, te smo dobili lijepo priznanje. Također nam je čestitao i predsjednik Hrvatskog streličarskog saveza g.Darko Udl, koji je bio žalostan što nije mogao prisustvovati zbog službenog puta.

Facebook