Autor Tema: prodaja 3D meta x 3 + "koicidencije"  (Posjeta: 1199 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline icon

 • Hero Member
 • *****
 • Postova: 1007
 • Spol: Muški
prodaja 3D meta x 3 + "koicidencije"
« u: 15.04.2014, 21:33 »
Danas objavljeno na stranicama saveza:

"Prodaja 3D meta od tvrtke proizvođača ''SRT Targets'' iz Italije    
Nakon preliminarno neiskazanog interesa streličarskih klubova za kupovinom 3D meta (uz prvenstvo klubova nositelja organizacije 3D turnira u Hrvatskoj) prvog kruga do 10.10.2012., pa zatim do 30.06.2013. i drugog kruga do 19.12.2013. mete se nude za povoljnu nabavku i zainteresiranim pojedincima i tvrtkama.
Mete će biti prodane najboljem ponuđaču.
Molim vas da svoje obvezujuće ponude sa cijenom za pošaljete na Streličarski centar d.o.o., Hrvatskog proljeća 34 ili na e-mail
archery@archery.hr, do 25. travnja 2014.
"

- tri kruga? kada je to bilo objavljeno u službenom glasniku saveza? uspio sam naći jednu odluku (onu od 19.12.2013.)?
- što je to "povoljna nabavka"
- i dalje se prodaju "u komadu" ili će moći ići i pojedinačno?
- gdje je odluka UO o "povoljnoj nabavki"?

Poslala mi je "ptičica" link na fejsu sa zanimljivom galerijom (btw. čestitam robin hoodu iz Sunje na kvalitetnom devastiranju strijele :));Može li se kupiti SRT meta u HR ili je ovo "prebjeg" iz skladišta HSS-a?

e da, možete i dalje ignorirati sve moje postove i ono što kažem, ali to na žalost neće promjeniti činjenice o kojima pišem (pričam), ma koliko mi šutjeli o tome to je tu i ne "događa" se nekom drugom!?

Offline svalen28

 • Hero Member
 • *****
 • Postova: 1655
 • Spol: Muški
Odg: prodaja 3D meta x 3 + "koicidencije"
« Odgovori #1 u: 16.04.2014, 11:01 »
To ti je transparentan način rada obečan na početku mandata. Za sada se sve svodi na mlačenje prazne slame i pusta obečanja. Nastavi li se dalje tako mogle bi uskoro počet stizat prijave stegovnom pa neka bar neko nešto radi !!

Offline icon

 • Hero Member
 • *****
 • Postova: 1007
 • Spol: Muški
Odg: prodaja 3D meta x 3 + "koicidencije"
« Odgovori #2 u: 16.04.2014, 15:47 »
To ti je transparentan način rada obečan na početku mandata. Za sada se sve svodi na mlačenje prazne slame i pusta obečanja. Nastavi li se dalje tako mogle bi uskoro počet stizat prijave stegovnom pa neka bar neko nešto radi !!

Zastrašujući je stupanj tolerancije na svim razinama, od predsjednika, gl. tajnika/ureda saveza, a o nadzornim organima da ne pričamo.
Mislim da me nitko ne može uvjeriti da je zadnja sjednica UO bila 28.11.2013. i da se od tada nije održao niti jedan sastanak UO!? nije donesena (izglasana) niti jedna odluka, ako za ništa onda makar vezano uz organizaciju SP FIELD 2014.!?

U našem statutu je napisano da se sjednice UO moraju održavati najmanje jednom u dva mjeseca, a po potrebi i češće, te da se izvještaj sa sjednice UO mora objaviti na stranicama saveza najkasnije 30 dana od datuma sastanka.
Dalje u statutu piše i da se redovna godišnja skupština mora održati u prvoj polovici godine, rok se približava, ali za već drugu godinu, 2013 smo preskočili, možda je nesretan broj ili što!? nema poziva niti najave ni ove godine, možda smo ih u nekom trenutku izbacili sa dnevnog reda, baš me zanima kako će taj "detaljčić" protumačiti u uredu državne uprave kojemu se mora svake godine predati zapisnik redovne skupštine!?

Na sve, pa i na ovakve "detaljčiće" nitko , ama baš nitko ne reagira, čak ni nadzorni odbor kojemu je to posao i koji uz predsjednika saveza odgovara za sve radnje koje savez radi mimo zakona, a da je tomu tako svjedočimo skoro svakodnevno, počevši od malih, možda će se činiti nebitnih stvari, kao što je recimo donošenje nekih odluka (kao ove za prodaju meta) gdje netko drugi donosi odluku bez da se napravi sastanak i da o tome raspravljaju i odlučuju oni koje smo svi odabrali da to rade (UO).
Čak i ovaj dio oko neobjavljivanja informacija na stranicama saveza je u biti posao nadzornog odbora, jer da su pročitali statut vidjeli bi da između ostalog upravo nadzorni odbor :
"nadzire provođenje Statuta i drugih općih akata Saveza"
"prati izradu i pridržavanje Poslovnika i Pravilnika o radu tijela Saveza i redovitost objavljivanja zapisnika "


Baš me interesira kada jednog dana dođe do skupštine (nadamo se da će se ove godine poštovati zakonski rokovi) kakav će biti izvještaj nadzornog odbora i dali su i oni primjetili ove propuste, i što su napravili da ih isprave, i ako nisu, zašto nisu!?

Vezano uz 3D mete "tvrtke proizvođača SRT targets iz Italije" mi sve nešto smrdi da će otići po ključu koji nam se na kraju neće svidjeti i da će savez biti oštećen za nemali financijski iznos, ali živi bili i vidjeli (nadali se najboljemu) 8)

Offline icon

 • Hero Member
 • *****
 • Postova: 1007
 • Spol: Muški
Odg: prodaja 3D meta x 3 + "koicidencije"
« Odgovori #3 u: 17.04.2014, 15:26 »
aha, malo se g. tajnik splašio pa je popikao upravo sad naslove elektronskih zapisnika iz veljače i ožujka mjeseca i povrh njih zapisnik 8. sjednice UO od 09.01.2014. http://www.archery.hr/dokumenti/UO_Zapisnik_8_sjednice_2014.pdf
s tim da se malčice zeknio pa su svi elektronski zapisnici u biti linkani na taj isti zapisnik 8. sjednice UO!?

Svaka čast, ma nije prošlo niti puna tri mjeseca od isteka vremena kada je ovaj isti zapisnik morao po statutu biti objavljen (09.02.2014.) ali eto ugledasmo ga na stranici saveza po paroli "bolje ikad nego nikad"  8)

u stvari, strašno me veseli (krajem travnja) vidjeti da je usvojen kalendar natjecanja - finalni, i da je kvalifikacijski prag za indoor ostao po starom ;)
 yourock yourock yourock
« Zadnja izmjena: 17.04.2014, 15:30 od icon »

Offline svalen28

 • Hero Member
 • *****
 • Postova: 1655
 • Spol: Muški
Odg: prodaja 3D meta x 3 + "koicidencije"
« Odgovori #4 u: 17.04.2014, 15:45 »
Smanjuju se davanja savezu za 450 kn. po klubu ili savezu.!! Bilo je 2200, sad je 1850 i po meni je to razlika 350 a ne 450 kn. Neko treba ponovno u školicu.!!